Маркуч за турбо Citroën Peugeot 2.0 HDI 0382AV

97,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 0382AV

3 налични

Описание

Маркуч за турбо за интеркулер CITROEN PEUGEOT

Търсите надеждна резервна част за вашия Citroën или Peugeot? Турбо маркучът Citroën Peugeot 2.0 HDI 0382AV е идеалният избор за тези, които искат качество и ефективност. Тази употребявана автомобилна част е предназначена за модели като Citroën C4 Picasso и Peugeot 307, които изискват специфични компоненти за безупречна работа на двигателя.

Поддържането на правилното функциониране на турбото ви е от ключово значение за ефективността на вашия двигател и истинският ентусиаст на шофирането ще бъде възхитен от страхотната производителност, която осигурява маркучът. Смяната на маркуча за турбо може да се наложи в случаите, когато има течове или повреди, причинени от продължителна употреба, което може да доведе до изтичане на въздух и намалена работа на двигателя.

Техническа информация:
Производител: Citroën, Peugeot
Модел: Подходящ за Citroën C4 Picasso, Peugeot 307
Продуктови кодове: 0382AV
Други номера: Няма посочени други номера

Инвестирането в правилната авточаст не само ще удължи живота на вашия автомобил, но и ще поддържа двигателя ви да работи както трябва. Турбомаркучът е проектиран да отговаря на спецификациите на частите, необходими за 2.0 HDI двигатели, като ви дава увереност да направите правилния избор. С правилната инсталация, която може да бъде извършена от всеки квалифициран механик или опитен DIYer, ще гарантирате, че вашият автомобил ще продължи да ви служи надеждно и ефективно.

Изберете маркуч за турбо Citroën Peugeot 2.0 HDI 0382AV и се погрижете за вашия автомобил най-доброто. Тази резервна част се предлага на достъпна цена, без да се налага да правите компромис с качеството. Идеален както за ремонт, така и за поддръжка – маркучът за катастрофа никога не трябва да спира вашето пътуване. С качествена част от Citroën и Peugeot можете да правите безпроблемни километри.

Допълнителна информация

Тегло 1,3 кг