Фар заден десен салон Citroën C5 II салон 9650115980 6351V4

182,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 9650115980 6351V4 NFP

1 налични

Код: 3054-AH12_K22a Категории: , , Етикети: ,

Описание

Лампа задна дясна CITROEN C5 II седан
Може да се поръчат фасунги с крушки

Търсите надеждни и висококачествени резервни части за вашия Citroën C5 II седан? Вдъхнете живот на вашия автомобил с нашата задна дясна вътрешна лампа, оригинална част за моделите на Citroën, която ще гарантира, че автомобилът ви изглежда страхотно и е безопасен през нощта и при слаба видимост. Тази авточаст е внимателно отстранена от автомобила и вече е достъпна за по-нататъшна употреба.

Както знаете, осветлението е ключово не само за естетиката на автомобила, но преди всичко за безопасността на всички участници в движението. Тази лампа осигурява интензивната и ясно дефинирана светлина, необходима при нощно шофиране и условия с намалена видимост. Съвместима с моделите Citroën C5 II седан, тази част е идеалният избор за поддържане на оригиналния външен вид и функционалност на вашия автомобил.

Техническа информация:
Производител: Ситроен
Модел: C5 II Седан
Продуктови кодове: 9650115980, 6351V4
Други номера: NFP

Освен визуално привлекателна, тази лампа е и издръжлива и надеждна. Монтира се лесно, което ще бъде оценено както от професионални автомонтьори, така и от любители, които обичат да ремонтират автомобилите си сами. Нашият продукт ви позволява лесно и бързо да смените старата си лампа без нужда от специални инструменти. Поддръжката или подмяната на осветлението на вашия автомобил сега е по-лесно от всякога.

Не забравяйте, че ефективното осветление не само повишава безопасността на вашето шофиране, но също така допринася значително за естетическата стойност на вашия автомобил. Следователно тази част е не само функционално, но и естетическо допълнение към вашия автомобил. Уверете се, че вашето превозно средство се отличава със сигурност и стил с нашата задна дясна вътрешна лампа за Citroën C5 II седан.

Допълнителна информация

Тегло 1,1 кг