Citroën Peugeot 96570636XT 6554TC Контролер за заключване

30,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 96570636XT 6554TC

5 налични

Описание

Контролер за централно заключване
от Пежо 207 е

Търсите надеждно дистанционно управление за вашия автомобил Citroën или Peugeot? Нашата гама от употребявани автомобилни части включва качествено дистанционно управление за централно заключване, получено директно от Peugeot 207. Тази част е идеален избор за автомонтьори или домашни майстори, които търсят ефективно и достъпно решение за ремонт на колата си.

Заключващият контролер се характеризира с висока устойчивост и дълъг експлоатационен живот. Прецизната съвместимост с определени модели превозни средства Citroën и Peugeot прави инсталирането бързо и лесно. Осигурява надежден контрол на централното заключване на вашия автомобил, което допринася за по-голям комфорт и безопасност при ежедневна употреба.

Технически подробности
Производител: PSA (Peugeot-Citroën)
Модел: Пежо 207
Продуктови кодове: 96570636XT, 6554TC
Други номера: N/A

Ако вашият автомобил е оборудван със система за централно заключване и търсите надежден заместител на оригиналното дистанционно, този продукт е идеалният избор за вас. Не само, че е тестван и доказан, той също така осигурява отлично съотношение цена/качество.

Добавете тази доказана употребявана авточаст към количката си днес и осигурете гладката функционалност на системата за централно заключване на вашия автомобил. Ефективност, надеждност и достъпност – ще намерите всичко с това дистанционно заключване на Citroën Peugeot.

Допълнителна информация

Тегло 0,3 кг