Дръжка за врата Citroën Peugeot черна KTHB 9101GH

48,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 9101GH KTHB

5 налични

Описание

Лява задна и дясна предна и задна дръжка на вратата
Цвят KTH – СИВ ТОРИЕВ ЛАК

Търсите надеждна и качествена резервна част за вашия автомобил Citroën или Peugeot? Нашата гама от употребявани автомобилни части включва дръжка за врата Citroën Peugeot, която пасва на редица автомобили като Citroën Berlingo, Citroën C4 Picasso, Peugeot 207, Peugeot 308 и Peugeot Partner. Този продукт е идеален избор за автомонтьори и любители сервизи, които търсят надеждно и достъпно решение за ремонт на вратите на своите автомобили.

Тази дръжка е предназначена както за лява задна, така и за предна дясна и задна врата, което я прави много универсална част. Благодарение на здравия си дизайн и качествени материали, тази дръжка е устойчива на нормално износване и осигурява дълготрайна функционалност.

Технически подробности
Производител: Citroën, Peugeot
Модел: Подходящ за моделите Citroën Berlingo, Citroën C4 Picasso, Peugeot 207, Peugeot 308, Peugeot Partner.
Продуктови кодове: 9101GH KTHB
Други номера: 2008|207|308|BERLINGO III и PARTNER III|C4 PICASSO|JUMPY III EXPERT III|Корпус|Дръжки за врати

Нашата използвана дръжка на вратата е внимателно тествана и е в добро състояние, запазвайки оригиналния черен цвят с KTH код – THORIUM GREY PAINT, придавайки на вашия автомобил естетичен и оригинален вид. Предлагаме дръжки за врати на атрактивна цена, което прави тази част чудесен избор за всеки, който търси качествено и рентабилно решение за ремонт или възстановяване на своя автомобил.

Не се колебайте да добавите тази качествена и доказана авточаст към пазарската си количка днес! Уверете се, че не пропускате и другите ни предложения и отстъпки при закупуване на други авточасти за Citroën или Peugeot.

Допълнителна информация

Тегло 0,3 кг