Тръбопроводна РЕЙКА Citroën Peugeot 1570A3

61,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 1570A3

1 налични

Код: 7433-N10_K25 Категории: , , Етикет:

Описание

Инжекционен колектор 1570A3 за 2.2HDI 98KW.
Ако не сте сигурни в съвместимостта с вашия автомобил, напишете VIN номера в бележките към поръчката и ние ще проверим съвместимостта на частта с вашия автомобил.

Търсите надеждни и качествени употребявани авточасти за автомобили Citroën или Peugeot? RAIL Pipe Citroën Peugeot 1570A3 е идеален избор за собственици и сервизни техници, които търсят качествени резервни части за ремонт или поддръжка на превозни средства. Тази специфична част е много търсена за моделите Citroën и Peugeot, особено за моделите, посочени по-долу в описанието.

Този инжекционен колектор е проектиран за 98 kW 2.2HDI двигатели и е съвместим с няколко модела автомобили като Citroën C5, Citroën C8, Peugeot 307, Peugeot 406, Peugeot 607 и Peugeot 807. Благодарение на своята функционалност и специфичен дизайн, тази част е необходима за правилното функциониране на горивната система на автомобила, осигурява оптимално разпределение на горивото към двигателя.

Техническа информация:
Производител: PSA CITROEN PEUGEOT
Модел: Citroën C5, Citroën C8, Peugeot 307, Peugeot 406, Peugeot 607, Peugeot 807
Продуктови кодове: 1570A3
Други номера: N/A

Препоръчваме да проверите съвместимостта с вашия автомобил преди покупка. За да потвърдите правилната част, можете да включите VIN номера на вашия автомобил в бележките към вашата поръчка. Благодарение на това можем да гарантираме, че закупената част действително ще пасне на вашия модел автомобил.

Този продукт е част от категорията „Двигатели – части и аксесоари“ и носи етикетите на Citroën и Peugeot, което увеличава неговата видимост и достъпност за точните клиенти. Идеален е, ако търсите ефективна и икономична алтернатива на новите авточасти с акцент върху качеството и надеждността. Инвестирането в качествени използвани части може значително да удължи живота на вашия автомобил и да подобри работата му.

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг