Датчик за налягане на горивото Bosch 0281002283 19207R

121,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 0281002283 1920SZ 19207R

2 налични

Описание

Датчик налягане на горивото датчик BOSCH 2.0 HDI 2.2 HDI
Сензор за високо налягане на релсата
Употребявана част с гаранция за функционалност

Търсите качествен и надежден датчик за налягане на горивото за вашия Citroen или Peugeot? Нашата гама от използвани сензори за налягане на горивото на Bosch, модел 0281002283, е идеален избор за собственици и сервизни техници, които търсят комбинация от качество, достъпност и функционалност. Тази авточаст, произведена от реномираната компания Bosch, е предназначена предимно за автомобили Citroen и Peugeot, което ще осигури перфектна съвместимост и безпроблемна работа на вашия автомобил.

Сензорът за налягане на горивото е основен елемент от системата за впръскване на гориво, който осигурява оптимизиране на производителността и намаляване на разхода на гориво. Неговата роля е изключително важна за правилното функциониране на двигателя, особено в съвременните HDI дизелови двигатели, които са известни със своята ефективност и мощност. Сензорът постоянно следи и регулира налягането на горивото в горивната система, което позволява точно и ефективно впръскване на гориво в горивната камера.

Техническа информация
Производител: Bosch
Модел: Датчик за налягане на горивото
Продуктови кодове: 0281002283, 1920SZ, 19207R
Допълнителни номера: Този продукт се предлага с множество продуктови номера, което улеснява идентификацията и гарантира правилния избор на частта за конкретния модел автомобил.
Съвместимост: Citroën C5, Citroën Xsara, Peugeot 307, Peugeot 406, Peugeot 607

Като употребявана част, този сензор за налягане на горивото е щателно проверен и се предлага с гаранция за ефективност. Дори използваните части могат да осигурят отлична производителност, ако са правилно тествани и поддържани, което е даденост за нас. Инвестирането в качествена употребявана част като тази може значително да намали разходите за ремонт и поддръжка на автомобила.

Поддържайте автомобила си работещ с най-добрите компоненти и се уверете, че шофирането ви е гладко и безопасно с нашия сензор за налягане на горивото на Bosch. Поръчайте днес и получете надеждност и производителност на ненадмината цена.

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг