Превключвател за пътническа въздушна възглавница Citroën Peugeot 96392531XT 8216K4

36,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 96392531XT 8216K4 NFP

2 налични

Описание

Превключвател за пътническа въздушна възглавница за автомобили CITROEN PEUGEOT
Тестван е и работи
От ПЕЖО 307 е

Превключвателят на въздушната възглавница за пътника на Citroën Peugeot е важна част за осигуряване на безопасност във вашия автомобил. Тази използвана част идва директно от модела Peugeot 307, но е съвместима с много модели Citroën и Peugeot. Ако търсите надежден заместител на оригиналния ключ, този продукт е перфектният избор за вас.

Проверката на функционалността на превключвателя преди продажбата гарантира, че получавате напълно функционален компонент, готов за инсталиране. Този превключвател на въздушната възглавница за пътника е тестван и потвърдено, че функционира правилно, като гарантира вашата максимална безопасност и комфорт.

Техническа информация:
Производител: PSA Citroën Peugeot
Модел: Съвместим основно с Peugeot 307
Продуктови кодове: 96392531XT, 8216K4
Други номера: NFP (Неоригинална част, напълно функционална)
Превключвателят е специално проектиран за лесна смяна, което ще бъде оценено както от професионални автомонтьори, така и от домашни майстори.

Тази част е важен елемент в системата на въздушните възглавници, който осигурява правилното и навременно задействане на въздушната възглавница на пътника в случай на инцидент. Ако системата на въздушната възглавница на вашия автомобил е отслабена или повредена, навременната подмяна на този компонент може да бъде критична за вашата безопасност в случай на сблъсък.

Подмяната на вашата стара част с този качествен употребяван превключвател може значително да намали разходите ви в сравнение със закупуването на нова част, като същевременно запази същото ниво на функционалност и безопасност. Все пак препоръчваме да се обърнете към специалист за монтаж, който ще гарантира правилен монтаж и функционалност.

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг