Пиро колан пътнически Peugeot 307 5 врати 96346430XX 8974TQ

85,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 96346430XX 8974TQ

5 налични

Код: 5043-AF21_K19a M4736 Категории: , , , , , , Етикети: ,

Описание

Предпазен колан за ПЕЖО 307
Модел с пет врати

Търсите надеждни и безопасни авточасти за вашето Peugeot 307? Предлагаме употребяван пътнически пиробелт, който е щателно тестван и е готов за незабавен монтаж. Този конкретен предпазен колан е идеален избор за автомобили Peugeot 307 с пет врати. Pyrobelts са ключови компоненти на системата за безопасност на вашия автомобил, предпазвайки пътниците в случай на удар, осигурявайки максимална защита.

Предпазният колан за пътника за Peugeot 307 е проектиран да осигури не само безопасност, но и комфорт за пътниците. Монтажът му е лесен и може да се извърши от собствениците на автомобили сами с основни инструменти и познания или монтажът може да бъде поверен на професионален автомонтьор.

Пиробеланите са склонни да се износват с времето и употребата, което може да доведе до повреда в критичен момент. Ето защо е важно редовно да проверявате и подменяте тези ключови компоненти на вашия автомобил.

Техническа информация:
Производител: PSA CITROEN PEUGEOT
Модел: Пежо 307 с пет врати
Продуктови кодове: 96346430XX, 8974TQ
Други номера: N/A

Фирмата ни се ангажира да предоставя само качествени и доказани авточасти. Когато купувате от нас, получавате не само страхотен продукт, но и сигурността, че вашият автомобил ще бъде оборудван с компоненти, способни да осигурят безопасност на пътя. Изберете интелигентно, защитете близките си и увеличете стойността на вашия автомобил с нашите качествени авточасти.

Всяка резервна част в нашата гама е строго инспектирана, за да се гарантира, че всички спецификации и функционалност са на възможно най-високо ниво. Уверете се, че вашето Peugeot 307 винаги ще бъде в отлично състояние с оригинални използвани части от нашата гама.

Очакваме вашите поръчки и сме готови да отговорим на всякакви въпроси относно нашия асортимент и спецификата на внимателно подбраните авточасти. Добавете този пиро колан към количката си днес и се възползвайте от нашата бърза доставка и експертен съвет.

Допълнителна информация

Тегло 1,7 кг