Подлакътник механизъм Citroën Peugeot 883095

61,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 883095 NFP

5 налични

Описание

Подлакътник механизъм за дясна седалка – пасажерска седалка
За CITROEN XSARA PICASSO, C3, BERLINGO II и III PEUGEOT PARTNER II и III 307
Varva HZQ – ZEPHIR GREY

„`html

Търсите надеждна резервна част за ремонт на вашия автомобил Citroën или Peugeot? Представяме ви механизма за подлакътник за дясната седалка – пасажерската седалка, който е идеален избор за модели като Citroën Xsara Picasso, C3, Berlingo II и III, Peugeot Partner II и III и Peugeot 307. Тази качествена използвана част идва директно от автомобили на марката и гарантира висока функционалност и дълъг живот.

Механизмът за подлакътник е от съществено значение за комфорта и безопасността на пътниците, осигурявайки опора и тихо място за почивка на ръката ви по време на шофиране. Благодарение на здравата си конструкция и производството от издръжливи материали, той обещава дълготрайна употреба без необходимост от честа смяна. Освен това сивият му цвят (HZQ – ZEPHIR) идеално пасва на интериора на повечето модели автомобили, за които е предназначен.

Техническа информация:
Производител: PSA CITROEN PEUGEOT
Модел: CITROEN XSARA PICASSO, C3, BERLINGO II и III, PEUGEOT PARTNER II и III, 307
Продуктови кодове: 883095
Други номера: NFP

Тази авточаст е идеална за автомонтьори или домашни майстори, които търсят надеждно и достъпно решение за ремонт или надграждане на автомобили Citroën и Peugeot. С нашия механизъм за подлакътници вие ще гарантирате, че автомобилът ви ще се върне към пълната функционалност и комфорт, които очаквате.

„`

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг