Брава предна лява Citroën C3 5PIN 46982980 9135N0

Уведомете, когато продуктът е наличен

182,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 46982980 9135N0 NFP

Изчерпан

Описание

Електрическа брава на централно заключване на предна лява врата CITROEN C3
5 ПИНА

Търсите надеждно решение за възстановяване на функционалността на системата за централно заключване на вашия автомобил? Нашата гама от употребявани електрически брави за предна лява врата Citroën C3 е идеален избор както за автомонтьори, така и за домашни майстори. Тази авточаст е специално проектирана за продължителна работа без компромис и е подходяща за приложения, където трябва да се гарантира надеждност и дългосрочна функционалност.

Ключалката е предназначена предимно за модели Citroën C3, но може да е съвместима с други модели на PSA Group, които споделят подобни спецификации. Разполага с пет електрически щифта, които осигуряват правилна комуникация и функционалност на ключалката. Продуктовият код 46982980 9135N0 вече показва, че това е качествена и доказана част, която вече е преминала стрес тестове в реална експлоатация.

Техническа информация:
Производител: PSA CITROEN PEUGEOT
Модел: Citroën C3
Продуктови кодове: 46982980, 9135N0
Други номера: NFP

Тази ключалка е идеален избор за тези, които търсят качествена резервна част, без да е необходимо да инвестират в ново OEM оборудване. Инсталирането на ключалката е сравнително лесно и може да се направи с обикновени инструменти и оборудване, които повечето автомонтьори имат под ръка. Бравата на предна лява врата е често търсена резервна част, тъй като именно механизмите на шофьорската врата се износват най-често поради най-честото използване.

Когато изберете тази авточаст, можете да сте сигурни, че получавате продукт, който е строго тестван и осигурява оптимална производителност на достъпна цена. Възстановете безопасната функционалност и комфорта на вашето превозно средство с нашата електрическа ключалка за врати, подходяща за Citroën C3 и други съвместими модели на PSA CITROEN PEUGEOT.

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг