Заден десен фар Citroën C3 до 2005 г. 6351Q3

73,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 6351Q3

3 налични

Код: 3499-AC8 _K27a Категории: , , Етикет:

Описание

Фар заден десен CITROEN C3 до 2005г
Зад пътника
Без фасунга за крушка

Характеризиращ се основно с високо качество и дълъг живот, десният заден фар за Citroën C3 до 2005 г. е основна част за всеки, който търси надеждни резервни части за ремонт или възстановяване на своя автомобил. Съвместима с модели Citroën C3, произведени до 2005 г., тази авточаст е идеалното решение за поддържане на оригиналния външен вид и функционалност на вашия автомобил.

Монтирането на тази лампа е сравнително лесно и не изисква специални инструменти, което е особено ценено от домашните майстори и независимите автомонтьори. Дясната задна лампа е проектирана да съответства на оригиналната спецификация на автомобила, като осигурява безпроблемно пасване в мястото, определено за светлинния модул зад пътника. Благодарение на своя дизайн без крушки, той остава гъвкав, за да се адаптира към всяка от вашите специфични нужди или предпочитания за осветление.

Техническа информация

  • Производител: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Модел: CITROEN C3 до 2005г
  • Продуктови кодове: 6351Q3
  • Други номера: N/A

Тази задна лампа е произведена с внимание към детайлите и качеството, което е от ключово значение за осигуряване на оптимална производителност и издръжливост. С подходящ монтаж и поддръжка можете да очаквате вашият Citroën C3 да изглежда естетически привлекателен и да работи безопасно дълги години напред. В допълнение, като използвате оригинални резервни части като тази лампа, вие увеличавате стойността на вашия автомобил, като същевременно запазвате неговия оригинален външен вид и ефективност.

Когато избирате резервни части, е важно да обърнете внимание на качеството и спецификациите, които да отговарят на вашия модел автомобил. Тази задна дясна лампа гарантира, че вашият Citroën C3 запазва своята автентичност и стойност. Дайте на вашия автомобил това, което заслужава – качество и безопасност без компромис.

Допълнителна информация

Тегло 1,6 кг