Шофьор за огледала Citroën Peugeot 6554L6

61,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 6554L6 NFP

2 налични

Описание

Управление на огледала CITROEN PEUGEOT
С функция за прибиране на огледалата към автомобила

Търсите надежден резервен контролер за огледала за вашия автомобил Citroën или Peugeot? Нашата гама от употребявани авточасти включва този контролер, модел 6554L6, който е идеален за собствениците на тези автомобили, които искат да осигурят функционалността и комфорта на своя автомобил, без да е необходимо да инвестират в нова оригинална част.

Този контролер позволява лесно управление на огледалата за обратно виждане и също така предлага функцията за сгъване на огледалата към автомобила, което е много практично, например при паркиране на тесни места. Благодарение на тези функции контролерът на огледалото за обратно виждане е един от ключовите компоненти, които повишават комфорта и безопасността при шофиране.

Техническа информация:

  • Производител: Original PSA (Peugeot Citroën)
  • Модел: Citroën C2, Citroën C3, Citroën C3 Pluriel, Peugeot (съвместими модели)
  • Продуктови кодове: 6554L6
  • Други номера: NFP (заменен от функция на продукта)

Тази употребявана част е предназначена за модели Citroën и Peugeot, които са оборудвани със система от електрически задвижвани и сгъваеми огледала. Оборудването на вашия автомобил с тази авточаст гарантира, че огледалата ще се използват за безпроблемно регулиране и сгъване, което е особено полезно при натоварен градски трафик или при паркиране на малки места.

Всяка част, която предлагаме, е стриктно тествана и проверена, за да отговаря на стандартите за качество и функционалност. Благодарение на нашата внимателна проверка можете да сте сигурни, че дори една използвана част ще служи като надеждна и достъпна алтернатива на нова част.

Ако имате нужда от повече информация или съвет относно съвместимостта, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук, за да ви помогнем да поддържате колата си в перфектно състояние.

Допълнителна информация

Тегло 0,3 кг