Peugeot 1007 климатроник нагревател 96530443XT 6451RY

73,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 96530443XT 6451RY

3 налични

Описание

Управление на отоплението на климатика за CITROEN C2, C3 Pluriel и PEUGEOT 1007 Вие сте автомонтьор или сами ремонтирате автомобила си и търсите надеждни и качествени употребявани авточасти за вашите автомобили Citroën и Peugeot? Тогава сте на правилното място! Ние предлагаме контролер за отопление и климатик специално за моделите Citroën C2, C3 Pluriel и Peugeot 1007. Тази авточаст е идеален избор за замяна на оригиналния контролер и гарантира правилното функциониране на отоплението и климатика във вашия автомобил. Техническа информация:

  • Производител: PSA Citroën Peugeot
  • Модел: Citroën C2, C3 I, C3 II, C3 Pluriel; Пежо 1007
  • Продуктови кодове: 96530443XT, 6451RY
  • Други номера: 6451RY е алтернативен номер, използван за тази част, което улеснява намирането и потвърждава съвместимостта.

Този контролер за отопление и климатизация е ключов елемент за комфортно управление на вашия автомобил не само през летните дни, но и през студените месеци. Неговата функционалност и важност са безспорни, тъй като той регулира климата в автомобила, което пряко влияе върху вашия комфорт и безопасност по време на шофиране. Тъй като това е употребявана част, подхождаме към нейния избор с най-голямо внимание, за да отговаря на всички стандарти и изисквания за безпроблемна употреба. Оставете вашия автомобил да „диша“ отново с нашия контролер за отопление и климатизация и се насладете на всяко пътуване с комфорт и без компромиси. Доказаното качество, тествано от нашите техници, гарантира дългосрочно удовлетворение и безгрижна употреба. Не чакайте да се наложи да се справите с повреда и осигурете тази жизненоважна част днес!

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг