Комплект брави 2 ключа Peugeot 307 4162KF 4162KG

145,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 4162KF 4162KG 4162XT

1 налични

Описание

PEUGEOT 307 facelift комплект ключалки Ключалка на вратата на водача, капачка на резервоара и запалителна кутия плюс 2 ключа Ако търсите надеждни резервни части за вашия Peugeot 307, нашият комплект ключалки с ключове е идеалният избор за ремонт или възстановяване на защитните функции на вашия автомобил. Този комплект включва ключалка на вратата на шофьора, капачка на резервоара и превключвателна кутия заедно с два ключа. Създадени специално за моделите Peugeot 307 facelift, тези брави гарантират съвместимост и лесен монтаж. Качеството и безопасността са наши приоритети, затова всички наши части преминават щателна проверка, за да отговарят на стандартите за употребявани авточасти. Този продукт е идеален за автомонтьори и майстори, които предпочитат качествено и достъпно решение за поддържане или подобряване на функционалността на своя автомобил. Техническа информация:

  • Производител: PSA Citroen Peugeot
  • Модел: Пежо 307 фейслифт
  • Продуктови кодове: 4162KF, 4162KG, 4162XT
  • Други фигури: Комплектът ключалки включва ключалка на шофьорската врата, капачка на резервоара за гориво, превключвателна кутия и 2 ключа

Проектиран за лесна подмяна, този комплект ключалки гарантира, че вашето Peugeot 307 отново е сигурно и напълно работещо. Тези части често се нуждаят от подмяна след катастрофи, опити за неоторизирано влизане в превозно средство или като превантивна мярка за по-стари модели, които може да имат износени ключалки и ключове. Нашата гама от употребявани авточасти за Peugeot и Citroen осигурява изключителна стойност с гарантирано качество и надеждност, което е важно за всеки, който цени грижата и ефективността в поддръжката на автомобила.

Допълнителна информация

Тегло 1 кг