Датчик за температура на дизела Citroën Peugeot 1922G4

121,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 1922G4

4 налични

Код: 4572-AF10_K14 M4572 Категории: , , Етикет:

Описание

Датчик за температура на горивото за автомобили CITROEN и PEUGEOT

Ако търсите надежден и доказан датчик за температурата на горивото за вашите автомобили Citroën или Peugeot, тази част е точно за вас. Тази висококачествена употребявана част 1922G4 е идеалният избор за възстановяване на оригиналната функционалност и производителност на вашия автомобил. Особено подходящ за модели като Citroën C5, Peugeot 406 и Peugeot 607, този сензор осигурява точно измерване на температурата на дизела, което е от решаващо значение за правилната работа на двигателя и оптимизиране на разхода на гориво.

Инсталирането на този сензор е лесно и може да се извърши самостоятелно с основни инструменти, което го прави идеален за домашни майстори или професионални механици. Благодарение на своята здравина и устойчивост на високи температури, този сензор осигурява дългосрочна надеждност и производителност.

Техническа информация:
Производител: PSA CITROEN PEUGEOT
Модел: Citroën C5, Peugeot 406, Peugeot 607
Продуктови кодове: 1922G4
Други номера: Проверете съвместимостта с други модели и спецификации, като използвате предоставения продуктов код.

Купувачите на този сензор могат да разчитат на отлично допълнение към техния сервиз, което носи не само надеждност, но и повишена ефективност на вашия автомобил. Ако сте сервиз, който не иска да плаща повече за нови части, или ако искате да ремонтирате колата си сами, тази употребявана авточаст от нашата оферта е точно за вас. Накарайте колата си отново да работи с върхова производителност с части, които са достъпни, доказани и имат отлично съотношение цена-качество.

Всяка част се проверява щателно от нашите експертни техници преди продажба, за да се гарантира пълната й функционалност и надеждност. По този начин инвестирането във висококачествена употребявана част може да бъде икономически изгоден и в същото време екологичен избор. Не чакайте и възстановете функционалността на вашия автомобил с този надежден датчик за температура на горивото днес!

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг