Фар заден десен за калник Пежо 607 6351N1

121,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 6351N1 NFP

2 налични

Код: 6527-L17_K27a Категории: , , Етикети: ,

Описание

Фар за заден десен калник за автомобили Пежо 607 – ОРИГИНАЛЕН
Без цокъл за крушка може да се поръча тук под код 6534GS
Страната зад пътника

Търсите надежден заместител на дясната задна светлина на вашето Peugeot 607? Представяме ви оригиналния фар за заден десен калник, който е идеален избор за запазване на автентичността и функционалността на вашия автомобил. Тази лампа е специално проектирана за модела Peugeot 607 и пасва идеално на конструкцията на вашия автомобил от страната на пътника.

Монтирането на тази лампа е бързо и лесно, което я прави идеален избор не само за професионални сервизи, но и за домашни майстори, които обичат да поправят колата си сами. Подмяната му отнема само няколко минути и не изисква специални инструменти, ако се смени целият модул. Важно е да проверите дали цокълът на крушката, който не е включен в опаковката, е изправен или, ако е необходимо, поръчайте нов с код 6534GS.

Техническа информация

  • Производител: Citroen Peugeot Original
  • Модел: Peugeot 607
  • Продуктови кодове: 6351N1
  • Други номера: 6351N1 NFP

Светлината на десния заден калник е често търсена част поради местоположението си, където е изложена на потенциална повреда от нормална употреба на превозното средство или леки инциденти. Навременната подмяна на повредена лампа ще гарантира, че вашето превозно средство остава в съответствие с разпоредбите за безопасност и неговият дизайн е непокътнат.

Увеличете безопасността и естетиката на вашето Peugeot 607 с тази оригинална светлина на задния десен калник. Благодарение на първокласното качество, типично за оригиналните части на Peugeot, можете да сте сигурни, че вашата инвестиция в ремонт на автомобили ще бъде мъдро и дългосрочно решение.

Допълнителна информация

Тегло 1,5 кг