Контролер за осветление Citroën Peugeot 96378815ZL 625386

85,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 96378815ZL 625386 NFP

2 налични

Описание

Контролер за светлини, мигачи и фарове за мъгла под волана за автомобили CITROEN PEUGEOT
От ПЕЖО 607 е

Търсите надежден и проверен контролер за светлини, мигачи и фарове за мъгла за вашия автомобил Citroën или Peugeot? Предлагаме качествена и доказана употребявана част, която е демонтирана от автомобил Пежо 607, но е съвместима с различни модели от тези марки. Този контролер е идеален за тези, които търсят резервна част на добра цена, но не искат да правят компромис с качеството и надеждността на оригиналните части.

Техническа информация:
Производител: PSA Citroën Peugeot
Модел: Peugeot 607
Продуктови кодове: 96378815ZL, 625386
Други номера: NFP

Този светлинен контролер, разположен под волана, изпълнява няколко важни функции – позволява лесно управление на светлините, мигачите и фаровете за мъгла. Неговата редовна смяна обикновено не е необходима, но в случай на повреда е важно да изберете част, която осигурява безопасно и комфортно пътуване. Благодарение на нашата оферта вие имате възможност да се сдобиете с оригинална част, което е гаранция за изправната функционалност на всички гореизброени системи.

Ако крушката ви изгаря често или имате друг технически проблем, който може да е свързан с контролера на светлината, не пречи да проверите и евентуално да смените тази част. Предлаганият продукт е щателно тестван преди разглобяване и е в добро състояние, което Ви гарантира удовлетворение от покупката.

Дори и да е използвана част, ние гарантираме, че всяка част е внимателно проверена и тествана, за да отговори на вашите очаквания и технически изисквания. Когато купувате тази част, вие получавате качество на разумна цена, без да се налага да рискувате да купувате резервни компоненти.

Независимо дали сте професионален автомонтьор или запален домашен майстор, този контролер за светлини, мигачи и фарове за мъгла ще ви даде функционалност, на която можете да разчитате. С нашия продукт вашият автомобил отново може да бъде транспортиран безопасно през нощта или при лошо време с напълно работещо осветление и сигнализация.

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг