Моторче за дясно стъкло Peugeot 407 9646594480 9222Y9

61,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 9646594480 9222Y9

6 налични

Код: 3919-M17_K16a M3906 Категории: , , Етикети: ,

Описание

Моторче за навиване на предно дясно стъкло
За автомобили PEUGEOT 407
Мотор, електроника за управление на огледалото за задно виждане с функция ел. накланяне към автомобила

Търсите надеждно устройство за повдигане на прозорци за вашето Peugeot 407? Тази употребявана част, по-специално електрическият мотор за управление на предния десен прозорец, е идеален избор за автомонтьори и любители на „направи си сам“. Гарантирано ще можете да управлявате прозореца и огледалото на колата си с лекота благодарение на този мотор.

Двигателят е специално проектиран за Peugeot 407, което гарантира както високоефективна съвместимост, така и дълъг живот във вашия автомобил. Резервната част е предварително тествана и готова за монтаж. Използването на оригиналната част гарантира оптимизация и функционалност, които съвременните реплики често не постигат.

Техническа информация

  • Производител: PSA Citroen Peugeot
  • Модел: Peugeot 407
  • Продуктови кодове: 9646594480, 9222Y9
  • Други номера: Не са налични

Този мотор за повдигане на прозореца не само значително ще подобри функционалността на вашия десен прозорец, но и ще осигури възможност за управление на електронното сгъваемо огледало за обратно виждане, което е предимство особено при тесни места за паркиране и често градско шофиране. Използването на оригинални резервни части като тази ще гарантира, че вашата подмяна е гладка и безпроблемна.

Използването на оригинална част също означава, че можете да избегнете честите проблеми, свързани с неподходящи или общи части. Уверете се, че вашето Peugeot 407 ще работи както трябва и че ще имате дългосрочно удовлетворение от шофирането и безопасност. Тази част е идеална за възстановяване на оригиналния вид и функция на вашия автомобил.

Няма значение дали сте професионален механик или ентусиазиран собственик на Peugeot, този двигател за повдигане на прозорци е правилното решение за вашите нужди. Спестете си проблемите с намирането и изпробването на несъвместими или нискокачествени части и изберете това, от което вашият автомобил наистина се нуждае.

Допълнителна информация

Тегло 1 кг