Peugeot 407 двигател за навиване на ляв прозорец 9646594580 9221Z1

61,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 9646594580 9221Z1 1137328125

6 налични

Код: 3920-M17_K16 M3920 Категории: , , Етикети: , ,

Описание

Моторче за навиване на предно ляво стъкло
За автомобили PEUGEOT 407
Мотор, електроника за управление на огледалото за задно виждане с функция ел. накланяне към автомобила

Търсите надежден двигател за ляв прозорец за вашето Peugeot 407? Нашият продукт е идеалното решение за ремонт или подмяна на повреден прибиращ механизъм. Тази употребявана авточаст е щателно тествана и е готова за монтаж. С този двигател можете да сте сигурни, че функционалността на вашия прозорец ще бъде възстановена до съвършенство.

Ако търсите конкретна част с ограничена наличност, този двигател за повдигане на прозорци е специално проектиран за моделите Peugeot 407, осигурявайки съвместимост и лесен монтаж. Използването на оригиналния номер на част гарантира, че получавате точно това, от което се нуждаете за вашия автомобил.

Техническа информация:
Производител: OEM Citroen Peugeot
Модел: PEUGEOT 407
Продуктови кодове: 9646594580, 9221Z1, 1137328125
Други номера: Изброените кодове са истински идентификатори на продукта, които гарантират неговата правилна функционалност и съвместимост с вашия автомобил.

Двигателят за стъклопакет е ключов елемент за удобно боравене с автомобилните стъкла. Често срещани причини за подмяна на тази част могат да бъдат повреда на двигателя, износване на механизма или електронна повреда, която може да бъде причинена от продължителна употреба. Предлаганият двигател е щателно тестван и е напълно функционален, готов да осигури надеждна работа за дълго време.

Този мотор за ляв прозорец е идеалният избор за всеки автомонтьор или домашен майстор, който търси надеждно и изпитано решение за ремонт на автомобил Peugeot. Благодарение на специфичния си дизайн и функцията за сгъване на електрическото огледало, тази част е не само практична, но и естетически издържана, което повишава комфорта и стойността на вашия автомобил.

Предлагаме употребяван електродвигател за спускане на ляво предно стъкло, специално проектиран за модела Peugeot 407. Функцията на мотора е да задвижва удобно и безупречно лявото предно стъкло, както и електронното управление на ел. сгъване на огледалото. Този двигател е идеален, ако търсите резервна част за вашия автомобил, която отговаря на оригиналните спецификации и гарантира дългосрочна надеждност и функционалност.

Можете да разчитате, че предлаганият от нас двигател е преминал обстоен преглед и е готов за незабавен монтаж. Ние ви предлагаме решение, което ефективно ще възстанови функционалността на вашия автомобилен прозорец и ще осигури удобно и безпроблемно използване всеки ден.

Техническа информация:
Производител: OEM Citroen Peugeot
Модел: PEUGEOT 407
Продуктови кодове: 9646594580, 9221Z1, 1137328125
Допълнителни номера: Тази част носи точни идентификационни кодове, които гарантират нейната автентичност и съвместимост с вашия автомобил. Благодарение на това можете да сте сигурни, че този механизъм за изтегляне е напълно функционален и отговаря на техническите изисквания на вашия автомобил.

Благодарение на правилния избор на двигател за ляво стъкло вие получавате не само резервна част, която пасва перфектно на вашето Peugeot 407, но и сигурността, че ремонтът ще бъде траен и ефективен. Двигателите често се сменят поради механично износване, повреда на електрически компоненти или за възстановяване на функционалността на по-старо превозно средство. Предлаганият продукт ще ви помогне да поддържате вашия автомобил в оптимално експлоатационно състояние.

Поръчайте този доказан и надежден механизъм за изтегляне днес, за да сте сигурни, че вашият Peugeot 407 ще продължи да работи с максимална ефективност и безопасност. Тази част е чудесен избор не само за професионални автомонтьори, но и за домашни любимци, които се опитват да поддържат своя автомобил във възможно най-доброто състояние.

Допълнителна информация

Тегло 1 кг