Сенник Пежо 407 ляв 8143NZ

61,00 лв.

Шофьор PSA CITROEN PEUGEOT 8143NZ

4 налични

Код: 3953-AA17_K29 Категории: , , Етикет:

Описание

Сенник PEUGEOT 407 с осветление с огледало
Страната на водача
Нюанс LAMA

Търсите надеждни резервни части за вашето Peugeot 407? Представяме ви употребяван сенник с вградено огледало и осветление, който е идеален избор за страната на водача. Тази част идва от Peugeot 407 и е чудесен избор за всеки, който е домашно майстор или механик, който търси качествени авточасти на достъпна цена.

Сенникът е не само практично, но и естетическо допълнение към интериора на вашия автомобил. Цветът на екрана LAMA лесно пасва на интериора на автомобила и в същото време ефективно предпазва от отблясъци от слънцето. Благодарение на интегрираното огледало и осветление, осигурява максимален комфорт и функционалност.

Техническа информация

  • Производител: PSA Citroen Peugeot
  • Модел: Peugeot 407
  • Продуктови кодове: 8143NZ

Това е оригинална резервна част, предназначена първоначално за моделите Peugeot 407, което гарантира съвместимост и лесен монтаж. Благодарение на своята здравина и издръжливост, този екран изглежда солидно и дългосрочно решение за вашия автомобил. Характеризира се с високото качество на изработка, характерно за оригиналните части на Citroen и Peugeot.

Защо да изберете употребявани авточасти? Те са по-достъпни от новите части, спестяват ви пари, без да жертвате качеството или функционалността. Освен това вие допринасяте за устойчивостта и опазването на околната среда, тъй като рециклирането и повторното използване на части намалява необходимостта от ново производство и свързаното с това въздействие върху природата.

Всяка част е внимателно инспектирана и тествана, за да се гарантира пълна функционалност и безопасна употреба във вашия автомобил. Така че, купувайки тази използвана част, вие получавате качеството, от което се нуждаете, на цена, която ще оцените.

Допълнителна информация

Тегло 1 кг