Сенник Пежо 407 десен 8143NZ

61,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 8143NZ пътн

4 налични

Код: 4669-AH7_K24 Категории: , , Етикет:

Описание

Сенник PEUGEOT 407 с осветление с огледало
Страна на пътника
Нюанс LAMA

Търсите резервна част, която ще подобри комфорта и функционалността на вашия автомобил? Представяме ви използвания сенник 8143NZ, предназначен за дясната пътническа страна на Peugeot 407. Тази качествена авточаст не само предпазва интериора на автомобила от слънчева светлина, но и добавя практичен елемент за ежедневна употреба с вграденото си осветление и огледало .

Слънцезащитната козирка е изработена в цвят LAMA, който идеално пасва на интериора на автомобила и допринася за цялостната естетика на автомобила. Той е специално проектиран за моделната гама Peugeot 407, което гарантира безпроблемно разгръщане и функционалност. Автомонтьорите и домашните майстори ще оценят лесното му сглобяване, което може да се извърши за няколко минути с обикновени инструменти.

Техническа информация
Производител: PSA CITROEN PEUGEOT
Модел: Peugeot 407
Продуктови кодове: 8143NZ
Други номера: Пътнически, Сенник с осветление и огледало, Сенник LAMA

Поставянето на сенника е не само за повишаване на комфорта, но и за защита на интериора на автомобила от прекомерно UV лъчение, което може да доведе до постепенно износване на материалите вътре в автомобила. В допълнение, осветеното огледало ви позволява да проверите външния си вид или да направите корекции дори при условия на слаба светлина.

Независимо дали сте автосервиз Направи си сам или професионален механик, този сенник е идеалният избор за възстановяване на оригиналния вид и функционалност на вашия автомобил. Добавянето му към вашето Peugeot 407 ще направи шофирането ви по-комфортно и по-безопасно, което е ключово за всеки шофьор и пътник.

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг