Преливни маркучи Citroën Peugeot 2.0 HDI 1574HL 157468

61,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 1574HL 157468

2 налични

Описание

Преливни тръби 2.0 HDI RHR система SIEMENS

Търсите надеждни и качествени преливни маркучи за вашия автомобил Citroën или Peugeot с двигател 2.0 HDI? Предлагаме използвани, но внимателно проверени преливни маркучи с маркировка 1574HL 157468, които са готови за по-нататъшна употреба. Тези маркучи са съвместими с различни модели автомобили Citroën и Peugeot и са идеалният избор за ремонт на двигатели с горивна система SIEMENS.

Подмяната на стари или повредени горивопроводи е от съществено значение за поддържане на правилната работа на двигателя и осигуряване на безопасно и гладко шофиране. Тъй като е ключов компонент в горивната система, важно е да изберете компоненти, които гарантират качество и дълъг живот.

Техническа информация

  • Производител: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Модел: Citroën C4, Citroën C4 PICASSO, Citroën C5, Citroen C5 X7, Citroën C8, Peugeot 307, Peugeot 407, Peugeot 807
  • Продуктови кодове: 1574HL, 157468
  • Други номера: 2.0 HDI, система SIEMENS RHR

Смяната на преливния маркуч е процес, с който трябва да е запознат всеки механик или собственик на автомобил, който обича сам да прави ремонти. Препоръчително е да проверите състоянието и функционалността на всички маркучи и да ги смените, ако се установи видимо износване или повреда, за да избегнете риска от течове на гориво или други усложнения.

Тази част е предназначена за специфични варианти и модели на двигатели, като осигурява високоефективна съвместимост и функционалност на всички компоненти на двигателя във вашия автомобил.

Предоставяме подробно описание и спецификации на предлаганите преливни маркучи, които ще ви помогнат при избора и последващия монтаж. Нашите маркучи представляват икономична, но висококачествена алтернатива на новите части, особено подходящи за по-стари модели автомобили, където вече трудно се намират оригинални резервни части.

Купете части за вашия Citroën или Peugeot с увереност от професионалисти, които разбират вашите нужди. Ние гарантираме бърза доставка и експертна подкрепа при избора на правилните части за вашия автомобил.

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг