Peugeot 407 Управление на отоплението на климатика 96573322XF 6451SC

48,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 96573322XF 6451ZS 6451SC

6 налични

Описание

VISTEON PEUGEOT 407 управление на климатик парно
Цвят ALU BRUNITO
Бутони за мигачи, асистент за паркиране, поддържане на лентата, ESP могат да бъдат закупени допълнително

Търсите надеждно и висококачествено управление на отоплението и климатика за вашето Peugeot 407? Предлагаме употребявана, но напълно изправна техника с гаранция за качество. Тази част е идеална за автомонтьори или за тези от вас, които обичат да ремонтират автомобила си сами. Особено подходящ за моделите Peugeot 407, този елемент от вашия автомобил повишава комфорта при шофиране, като позволява ефективно регулиране на климатика и отоплението.

Устройството предлага интерфейс с бутони, който може да бъде разширен с други функции като мигачи, асистент за паркиране, поддържане на лентата и ESP, които могат да бъдат закупени като допълнителен аксесоар. Поради своя модулен характер и висока адаптивност, тази част е високо ценена сред професионалистите и ентусиастите, занимаващи се с ремонти „направи си сам“.

Техническа информация

  • Производител: Visteon
  • Модел: Peugeot 407
  • Продуктови кодове: 96573322XF, 6451ZS, 6451SC
  • Други номера: ALU BRUNITO

Органите за управление на отоплението и климатизацията често са обект на износване поради честа употреба. Предлаганата от нас част е преминала щателни тестове, за да гарантираме максималната й функционалност и във вашия автомобил. Сравнително лесен е за инсталиране и ако имате нужда от допълнителна помощ, ние сме тук, за да направим вашия ремонт възможно най-гладък.

Ако търсите надеждни и достъпни системи за управление на отоплението и климатика за вашия Peugeot 407, това е идеалният избор за вас. Увеличете комфорта на вашето шофиране с тази висококачествена и доказана авточаст.

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг