Капачка за дръжката на пътническата врата Peugeot 407 9643531277 9119P7

48,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 9643531277 9119P7

2 налични

Код: 7597-AH8_K21a Категории: , , Етикети: ,

Описание

Декоративен капак за дръжка на предна пасажерска врата за автомобили Пежо 407
Цвят HYW – ALU BRUNITO

Търсите ли надежден заместител на повреден или износен капак на дръжката на пътническата врата на вашето Peugeot 407? Тази оригинална употребявана част, символ на елегантност в специфичен нюанс на ALU BRUNITO, несъмнено ще отговори на всички ваши изисквания за функционалност и естетичен вид.

Този капак на манивелата е идеален избор за тези, които търсят качеството и автентичността на оригинална част на изгодна цена, без да е необходимо да инвестират в нови, често скъпи компоненти. В допълнение, капакът на манивелата се вписва безпроблемно в дизайна на вашия автомобил и гарантира, че външният вид на автомобила остава в оригиналния си стил, което е особено важно за по-старите модели автомобили, където по-модерните заместители биха могли да нарушат хармонията на дизайна.

Техническа информация:
Производител: PSA Citroen Peugeot
Модел: Peugeot 407
Продуктови кодове: 9643531277, 9119P7
Други номера: Не са налични

Смяната на капака на дръжката на вратата е процес, който може да се извърши самостоятелно, но при съмнение препоръчваме професионален монтаж в сертифициран сервиз. Ако имате опит в ремонта на автомобили, резервната част може да бъде монтирана с обикновени инструменти, без да е необходимо специално оборудване. Капакът на дръжката се монтира от външната страна на пътническата врата и има за цел не само да предпазва механизма на дръжката, но и да служи като визуален и функционален елемент на автомобила.

Тази част може понякога да се поддаде на износване или повреда поради външни фактори като неблагоприятно време, механични повреди или честа употреба. Търговията с тази оригинална употребявана част ще гарантира, че функцията и външният вид на вашия автомобил остават непроменени, и нещо повече, на много достъпна цена.

Не се колебайте да инвестирате в качествена и доказана авточаст, от която вашият автомобил наистина се нуждае. Капачка за дръжка на врата 9643531277 9119P7 за Peugeot 407 е тук само за вас.

Допълнителна информация

Тегло 0,3 кг