Капачка за дръжка на задна дясна врата Peugeot 407 9646929877 9119Q4

61,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 9646929877 9119Q4 NFP

2 налични

Код: 7598-M8_K16a Категории: , , Етикети: ,

Описание

Декоративен капак за дръжка на задна дясна пътническа врата за автомобили Пежо 407
Цвят HYW – ALU BRUNITO

Търсите качествени и надеждни резервни части за вашето Peugeot 407? Представяме ви капак за дръжка на задна дясна врата, който е идеален избор за възстановяване на функционалността и външния вид на вашия автомобил. Тази авточаст е втора употреба, но е щателно тествана и е в добро състояние, готова да служи като ефективен и достъпен заместител на оригиналната част.

Декоративният капак на дръжката е не само функционален, но и естетически привлекателен, с атрактивен дизайн в цвят HYW – ALU BRUNITO, който придава изискан вид на задната част на Peugeot 407. Благодарение на прецизната обработка сглобяването на тази част става лесно и бързо, което ще оценят както професионалните автомонтьори, така и домашните майстори.

Техническа информация

  • Производител: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Модел: Peugeot 407
  • Продуктови кодове: 9646929877, 9119Q4 NFP
  • Други номера: Не са налични

Важно е да се отбележи, че въпреки че употребяваните авточасти са по-икономични, те трябва да се монтират с разбиране на тяхното предишно износване и общо състояние. Този капак на манивела е избран заради доброто му състояние и функционалност, със сигурност ще издържи и ще осигури производителността, която очаквате от него.

Възстановяването на вашия автомобил вече е по-лесно и по-достъпно благодарение на тази страхотна част. Не забравяйте, че капакът на манивелата играе не само практична, но и естетическа роля, а правилният му избор и монтаж могат значително да подобрят цялостния външен вид на вашия автомобил.

Оказва се, че правилната поддръжка и навременната подмяна на авточасти, като капака на манивелата, може да удължи живота на вашия автомобил и да ви спести разходи за бъдещи ремонти. Инвестирането в качествена употребявана част като тази може да бъде мъдро решение за всеки собственик на Peugeot 407.

Допълнителна информация

Тегло 0,3 кг