Маркуч Citroën Peugeot 2.0 HDI 0382GS

61,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 0382GS

4 налични

Описание

Маркуч за турбо въздух за двигатели CITROEN PEUGEOT 2.0 HDI
Става дума за Citroen C5 2.0 HDI RHR PEUGEOT 407 2.0 HDI RHR

Търсите качествен и надежден резервен маркуч за вашия Citroën или Peugeot 2.0 HDI? Не търсете повече! Нашата оферта включва употребявани маркучи с каталожен номер 0382GS, които са идеален избор за смяна на повреден компонент на вашия автомобил.
Този продукт е внимателно отстранен от Citroën C5 и Peugeot 407, и двата с двигател 2.0 HDI, познат под кода RHR, и щателно проверен от нашите експерти. Маркучът е от ключово значение за правилното функциониране на турбо системата, като позволява ефективно преминаване на въздуха и осигурява оптимална работа на двигателя. Поради високите натоварвания и температури, на които е изложена тази част, нейната повреда може да доведе до значително намаляване на производителността и повишен разход на гориво.

Техническа информация:
Производител: Citroën, Peugeot
Модел: Citroën C5, Peugeot 407 (с двигател 2.0 HDI, код на двигателя RHR)
Продуктови кодове: 0382GS
Други номера: 0382GS

Нашият екип гарантира, че всички предлагани части са в отлично състояние и отговарят на всички изисквания за безпроблемен монтаж. Вземете заместител, който ще удължи живота на вашето превозно средство и ще го поддържа безопасно и надеждно. Не забравяйте, че закупувайки употребявани части вие не само спестявате пари, но и допринасяте за опазването на околната среда.

Използвайте възможността да закупите качествена и проверена авточаст на добра цена! Добавете продукта в количката си днес и получете бърза доставка направо до вратата.

Допълнителна информация

Тегло 0,9 кг