Моторче за навиване на предно стъкло Citroën C5 9649303980 9221AJ

73,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 9649303980 9221AJ NFP

7 налични

Описание

Спускащ се ел. мотор – предно ляво стъкло
За второ поколение автомобили CITROEN C5
Страната на водача
Мотор, електронно управление на огледалото за обратно виждане – без функция ел. накланяне към автомобила

Търсите двигател за предно стъкло за вашето второ поколение Citroën C5? Позволете си да се убедите в нашата качествена употребявана част, която е перфектен заместител на оригиналната част на вашия автомобил. Разположен от страната на водача, този падащ мотор е специално проектиран за предния ляв прозорец, осигурявайки безпроблемна технология. Освен функцията за спускане на прозореца, двигателят съдържа и електроника за управление на огледалата за обратно виждане, но без възможност за електрическо накланяне към автомобила.

Тази автомобилна част не само повишава комфорта при шофиране, като позволява ефективно управление на прозорците, но също така допринася за безопасността благодарение на правилната функционалност на огледалата. Изберете тази доказана употребявана част, която е щателно тествана, за да отговаря на вашите нужди и стандартите на Citroën. Подмяната е сравнително проста и можете да я направите сами или да се свържете с професионалист. Автомонтьорите особено ще оценят лесния монтаж и надеждността на нашите използвани части.

Техническа информация
Производител: Ситроен
Модел: C5 второ поколение
Продуктови кодове: 9649303980, 9221AJ
Други номера: NFP

Не чакайте да попаднете в ситуация, в която прозорците ви не работят правилно. Поддържайте вашия Citroën C5 в оптимално състояние и осигурявайте резервни части навреме. Купуването от нас означава да получите гарантирано качество на страхотна цена. Вземете тази машина за изтегляне днес!

Допълнителна информация

Тегло 1 кг