Вътрешно огледало за обратно виждане Citroën C5 8149V8

48,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 8149V8

3 налични

Описание

Вътрешно огледало за обратно виждане CITROEN C5 I и II

Ако търсите надеждна и качествена резервна част за вашия Citroën C5, това използвано вътрешно огледало за обратно виждане може да бъде точно това, от което се нуждаете. Този продукт с оригинален код 8149V8 е идеалният избор за първо и второ поколение Citroën C5. Благодарение на своята съвместимост и оригиналност, той осигурява безпроблемна интеграция с другите системи на вашия автомобил. Осигуряването на необходимата видимост зад автомобила е ключово не само за комфорта при шофиране, но особено за безопасността.

Огледалото за обратно виждане е често подценяван, но изключително важен елемент от всяко превозно средство. Основната му функция е да осигури добро и широко зрително поле, което е от съществено значение за безопасното шофиране назад и настрани на автомобила. На практика това огледало е предразположено към повреди при инциденти или небрежно отстраняване на лед или други отпадъци. Ето защо е важно да го смените възможно най-скоро в случай на неизправност, за да запазите пълната функционалност и безопасност на вашия автомобил.

Техническа информация:
Производител: PSA Citroën Peugeot
Модел: Citroën C5 I и II
Продуктови кодове: 8149V8
Други номера: N/A

Монтирането на това огледало е лесно и не изисква специални инструменти, което позволява лесна подмяна у дома. Обикновено всичко, от което се нуждаете, е подходяща отвертка и няколко минути време. Въпреки това препоръчваме всички манипулации по електрическата инсталация на автомобила да се извършват от специалист или опитен автомонтьор, за да се гарантира правилната работа на всички елементи.

Тази част е проектирана и произведена да отговаря на спецификациите на Citroën C5, така че можете да сте сигурни, че замяната й с оригинална част ще бъде лесна и безпроблемна. Поръчайте своето вътрешно огледало за обратно виждане CITROEN C5 I и II днес и се уверете, че вашият автомобил е оборудван с надеждни компоненти, които повишават неговата безопасност и комфорт на пътя.

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг