3-та стоп светлина Citroën C5 II хетчбек 6350N9 6351EV

73,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 6350N9 6351EV

2 налични

Код: 5612-AE8_K4 Категории: , , , Етикети: ,

Описание

3. заден стоп CITROEN C5 II хетчбек
Тестван, напълно работещ

Търсите надеждни и доказани резервни части за вашия автомобил Citroën? Представяме ви употребяван трети стоп за моделите Citroën C5 II хетчбек, който е напълно функционален и е тестван обстойно преди да бъде предложен за покупка. Тази авточаст е идеален избор за всеки, който търси качествена и достъпна алтернатива на новите части.

Стоп светлините са ключов елемент на превозното средство по отношение на безопасността. Тяхната основна функция е да информират другите участници в движението за забавяне или спиране на автомобила, като по този начин допринасят за предотвратяването на произшествия. Тази конкретна трета спирачна светлина осигурява по-забележимо предупреждение, особено по време на внезапно спиране, и е поставена в повдигната позиция, подобрявайки нейната видимост на пътя.

Техническа информация
Производител: PSA CITROEN PEUGEOT
Модел: Citroën C5 II Hatchback
Продуктови кодове: 6350N9, 6351EV
Други номера: Продуктите са оригинални части със знак PSA, което гарантира безпроблемната им съвместимост с посочените по-горе модели Citroën.

Смяната на третата спирачна светлина е относително проста и може да се извърши от домашни майстори или автомонтьори без нужда от специални инструменти. Редовната проверка и евентуална смяна на стоповете е важна не само за вашата безопасност, но е задължителна и при техническия преглед на автомобила.

Не подценявайте важността на функционалните и добре видими спирачни светлини. С тази използвана, но качествена част получавате надеждност и безопасност на разумна цена. Разгледайте нашето предложение и се уверете сами в широката съвместимост и ефективност на нашите продукти. Добавете тази част към вашата пазарска количка днес, за да осигурите по-безопасно пътуване за всички в колата ви.

Допълнителна информация

Тегло 0,4 кг