Огледало за задно ляво Citroën C5 EYPC 532989XT 8149WK

145,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 8149WK 532989XT EYPC

1 налични

Описание

Ляво огледало за задно виждане CITROEN C5 от 2005г., става и за модели от 2001г.
Електрически контрол, отопление
Страната на водача
EYP цвят – FULMINATOR GREY PAINT

Търсите надеждно и качествено ляво огледало за обратно виждане за вашия Citroën C5? Имаме страхотно предложение за вас – употребявано, но напълно функционално ляво огледало за обратно виждане, предназначено предимно за модели Citroën C5, произведени след 2005 г. Това огледало е съвместимо и с версии на автомобили от 2001 г. нататък, което ви позволява широка гама от приложения.

Огледалото е с електрическо управление и отопление, което повишава комфорта и безопасността при шофиране при всякакви метеорологични условия. Той е фиксиран от страната на водача и предлага отлична видимост, която е от съществено значение за безопасното маневриране на автомобила. Елегантният сив цвят на огледалото (EYP боя – Grey Fulminator) също ще добави към естетическата стойност на вашия автомобил.

Техническа информация:
Производител: Ситроен
Модел: Citroën C5 (модели от 2001 до днес)
Продуктови кодове: 8149WK, 532989XT
Цвят: EYP – сив фулминатор
Други номера: EYPC

Това огледало е чудесен избор за всеки, който държи на качеството и надеждността, но и за тези, които предпочитат оптимална функционалност на разумна цена. Нормалното износване прави огледалата едни от най-често сменяните части, което означава повишено търсене на качествени резервни части като тази. Монтажът на огледалото е лесен и не трябва да ви натоварва с ненужно дълъг или сложен монтаж.

С точно описание и спецификация можете да сте сигурни, че получавате точно това, от което се нуждаете за вашия автомобил. Без значение дали сте механик или обичате да ремонтирате колата си сами, това огледало ще отговори на очакванията ви и ще ви помогне да поддържате вашия Citroën в оптимално техническо състояние.

Допълнителна информация

Тегло 1,4 кг