Клапан 1.6HDI Citroën Peugeot 9660030580 0345E7

97,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 9660030580 0345E7 NFP

1 налични

Описание

Дроселова клапа, всмукателна клапа DELPHI 1.6 HDI
За автомобили CITROEN PEUGEOT

Тази дроселова клапа за Citroën и Peugeot с идентификационни кодове 9660030580 и 0345E7 е ключов компонент за правилната работа на двигателя 1.6 HDI. Проектиран специално за модели като Citroën Berlingo, Citroën Xsara Picasso и Peugeot Partner, той осигурява ефективен контрол на количеството въздух, подаван към двигателя, което е от съществено значение за оптимална работа и разход на гориво.

Всмукателната клапа е от реномирания производител DELPHI и е проектирана да постигне отлична реакция на двигателя и дългосрочна надеждност. Благодарение на специфичния си дизайн и производствените стандарти на DELPHI, този амортисьор е идеалният избор за подмяна на оригинални компоненти, които вече са достигнали края на жизнения си цикъл.

Техническа информация
Производител: DELPHI
Модел: CITROEN Berlingo, CITROEN Xsara Picasso, PEUGEOT Partner
Продуктови кодове: 9660030580, 0345E7
Други номера: NFP

Благодарение на използването на тази клапа, първоначалната производителност на двигателя ще бъде възстановена и разходът на гориво ще бъде оптимизиран. Всмукателният капак трябва да се проверява и поддържа редовно, за да се гарантира, че работи правилно. Смяната на дроселна клапа е сравнително прост процес, който опитни механици „направи си сам“ могат да направят сами у дома, като използват основни инструменти. Този конкретен модел е особено податлив на износване на механични части, които могат да причинят загуба на мощност на двигателя, така че е препоръчително да го проверявате редовно и евентуално да го заменяте с нова част, за да поддържате автомобила си да работи гладко.

Инвестирането в качествени резервни части като това тяло на дросела помага да поддържате автомобила си в отлично състояние и предотвратява скъпи ремонти в бъдеще. Изберете доказано качество от DELPHI и се уверете, че вашият автомобил ще продължи да служи надеждно на пътя.

Допълнителна информация

Тегло 1 кг