Педал за газ Citroën Peugeot Bosch 0280755035

109,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 9655467180 0280755035 1601T8

1 налични

Описание

Педал, потенциометър за газ BOSCH
За автомобили CITROEN Berlingo и PEUGEOT Partner

Търсите надежден и качествен употребяван педал за газ за вашия автомобил Citroën или Peugeot? Предлагаме педал за газ Bosch, който е идеален избор за моделите Citroën Berlingo и Peugeot Partner. Тази част е известна със своята висока издръжливост и прецизност, което е от съществено значение за правилното функциониране на педала за газ във вашия автомобил.

Педалът на газта е жизненоважна част от системата за управление на двигателя, позволяваща на водача да контролира количеството гориво, подавано към двигателя и по този начин неговата работа. Правилното функциониране на тази част е от решаващо значение за гладкото и безопасно возене. Благодарение на оптимизираната реакция на натиска на педала, получавате по-добър контрол върху автомобила и неговата динамика.

Техническа информация:

  • Производител: Bosch
  • Модел: Citroën Berlingo, Peugeot Partner
  • Продуктови кодове: 0280755035
  • Други номера: 9655467180, 1601T8

Този конкретен педал на газта на Bosch е проектиран да пасва идеално и да работи специално за Citroën Berlingo и Peugeot Partner, елиминирайки потенциала за всякакви проблеми със съвместимостта. Смяната на педала е стандартна проста и с нашата част можете да сте сигурни, че вашият автомобил отново ще работи както трябва.

Тъй като това е използвана част, важно е да проверите състоянието й, когато я получите, но всички наши части преминават през щателна проверка, така че можете да очаквате високо качество и надеждност. Получете съвет от нашите специалисти, които ще ви помогнат да изберете правилната част за вашия автомобил и нужди.

Не забравяйте, че смяната на педала за газ може значително да повлияе на характеристиките на шофиране на вашия автомобил, затова препоръчваме монтажът да се извърши в професионален сервиз. Този продукт е готов за незабавна инсталация и повторна употреба на пътя.

Допълнителна информация

Тегло 0,7 кг