Брава задна дясна врата Citroën Berlingo II 9138H0

182,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 9138H0

2 налични

Описание

Централно заключване на задната дясна врата
За автомобили CITROEN BERLINGO и PEUGEOT PARTNER II от моделна година 2005г.
Без електродвигател може да се закупи допълнително

Открийте надеждно решение за ремонт на вашия автомобил с употребявана централна брава за задна дясна врата, специално проектирана за Citroën Berlingo и Peugeot Partner II. Тази част е идеален избор за модели от 2005 г. нататък и е проектирана да постигне оптимална функционалност и безопасност за вашия автомобил. Благодарение на прецизната си обработка и здрав дизайн, той гарантира, че вашата врата е защитена и надеждно заключваща се.

Ключалката се доставя без електрически мотор, което ви позволява да използвате съществуващия двигател от вашето превозно средство или да закупите нов, който да отговаря на вашите специфични нужди. Този подход не само спестява разходи, но също така позволява по-гъвкаво решение при подмяна на части. Лесният монтаж на тази брава ви позволява бързо да възстановите функционалността и сигурността на вашия автомобил, без да плащате за скъпи нови части.

Техническа информация:

  • Производител: Citroën / Peugeot
  • Модел: Berlingo II, Partner II
  • Продуктови кодове: 9138H0

Този продукт се характеризира с висока издръжливост и дълъг живот, което го прави идеален избор за тези, които търсят качествени резервни части на разумна цена за своя автомобил. Той е идеален за автомонтьори и майстори, които искат да поддържат автомобила си в безопасно и надеждно състояние, без да са необходими скъпи инвестиции в нови части. Не забравяйте, че за пълната функционалност на ключалката може да се наложи закупуването на електродвигател, който лесно може да бъде интегриран в съществуващата система.

Инвестирането в качествена употребявана авточаст като тази брава е интелигентно и икономично решение за поддържане на вашия автомобил в отлично състояние. Добавете тази търсена част към вашия сервиз и се уверете, че вашият автомобил ще остане много функционален и безопасен. Подходящ за всеки, който иска ефективно и достъпно решение за ремонт и поддръжка на своя автомобил.

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг