Заключване на дясна врата горна Citroën Berlingo II 8726C9

61,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 8726C9

1 налични

Описание

Водач на кабела със заключване на задната дясна врата
Горна панта – използвана
За CITROEN BERLINGO и PEUGEOT PARTNER I и II

Търсите надеждни и доказани резервни части за вашия автомобил Citroën или Peugeot? Предлагаме употребявана брава за дясна врата с горна панта, която е идеалното решение за Citroën Berlingo и Peugeot Partner, първо и второ поколение. Тази част е идеален избор за автомонтьори и майстори, които търсят качествен заместител на оригиналната част, без да се налага да инвестират в нова.

Ключалката на вратата е съществена част от сигурността на вашия автомобил и нейната правилна работа е от решаващо значение за безопасното използване на автомобила. Благодарение на нашата оферта можете да получите тази част бързо и на разумна цена, което ви позволява да поддържате автомобила си в безопасно и работещо състояние без ненужно забавяне.

Техническа информация

  • Производител: PSA, Citroën Peugeot
  • Модел: Citroën Berlingo I & II, Peugeot Partner I & II
  • Продуктови кодове: 8726C9
  • Други номера: Посочената част може да бъде проследена под сериен номер 8726C9, което гарантира съвместимост с изброените модели автомобили.

Ако поръчате тази употребявана авточаст, вие не само ще гарантирате функционалността и безопасността на вашия автомобил, но и ще подкрепите устойчивото и екологично решение, което е все по-модерно. Уверете се, че вашият Berlingo или Partner остават в изправност с нашата надеждна и достъпна ключалка за дясната врата с горна панта.

Не забравяйте, че дори използваните части могат да осигурят високо качество и дългосрочна надеждност, особено когато идват от доказани източници. С нашата брава за дясна врата за Citroën Berlingo и Peugeot Partner можете да сте сигурни, че ще получите функционален и сигурен продукт в отлично техническо състояние.

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг