Външна дръжка на задна дясна врата Citroën Peugeot 9634932180 9101CF

121,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 9634932180 9101CF

1 налични

Описание

Външна дръжка за задна дясна врата CITROEN BERLINGO и PEUGEOT PARTNER II
От модела 2005г
Цвят FXT- – ЧЕРНА КОРНЕЛИЯ

Търсите резервни части за вашия автомобил Citroën или Peugeot? Представяме Ви външната дръжка за задна дясна врата, подходяща за модели Citroën Berlingo и Peugeot Partner II от 2005 година на производство. Тази част е идеален избор за ремонт и възстановяване функционалността на вашия автомобил, освен това в атрактивен черен цвят Корнелия, обозначена с код FXT.

Качеството и целостта на частта се гарантира от нейния произход от производители на PSA, които са известни със своята прецизност и надеждност в областта на автоаксесоарите. Външната дръжка е директен заместител на оригиналната част, без необходимост от допълнителни модификации или специални инструменти за монтаж, което е идеално за ремонт на самообслужване у дома или в сервиза.

Техническа информация
Производител: PSA CITROEN PEUGEOT
Модел: CITROEN BERLINGO, PEUGEOT PARTNER II
Продуктови кодове: 9634932180, 9101CF
Други номера: Цвят FXT – ЧЕРНА КОРНЕЛИЯ

Благодарение на специфичната си форма и дизайн, който отговаря на оригиналните спецификации, тази външна дръжка осигурява пълна съвместимост и функционалност. Няма нищо по-хубаво от това да сте сигурни, че частта, която купувате, пасва точно както трябва. И всичко това на изгодна цена, в допълнение към възможността за бързо и лесно пазаруване директно от комфорта на вашия дом. Накарайте колата си отново да изглежда страхотно и да работи безупречно с тази перфектно пасваща дръжка на задната врата!

Допълнителна информация

Тегло 0,3 кг