Фар заден десен Citroën Peugeot 6351Z0 6351CX

61,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 6351Z0 6351CX

1 налични

Код: 4475-AA16_K13a Категории: , , Етикети: ,

Описание

Задна дясна лампа ОРИГИНАЛЕН CITROEN BERLINGO PEUGEOT PARTNER
Двукрила задна врата
Без фасунга за крушка

Търсите надежден и качествен заместител на оригиналния заден десен фар за вашия Citroën Berlingo или Peugeot Partner? Нашата оферта включва употребяван оригинален заден десен фар, който е идеално решение за моделите Berlingo и Partner, особено първо и второ поколение. Тази част е безупречна за двойно сгъваемата задна врата и се доставя без фасунга за крушка, което ви позволява да използвате вече съществуващи компоненти от вашия автомобил.

Лампата е предназначена за тези, които търсят не само функционалност, но и естетическо съответствие с оригиналния дизайн на автомобила. Независимо дали сте професионален автомонтьор или ремонтирате автомобила си сами, това решение ще придаде на автомобила ви необходимия вид и в същото време ще гарантира безопасност на пътя благодарение на правилната сигнализация. С превъзходната изработка и автентичността на тази част ще сте сигурни, че вашият автомобил ще остане в оригинален стил и ще отговаря на всички необходими стандарти за безопасност.

Техническа информация

  • Производител: PSA Citroën Peugeot
  • Модел: Citroën Berlingo, Peugeot Partner I и II
  • Продуктови кодове: 6351Z0, 6351CX
  • Други номера: Не са налични

Когато поръчвате тази лампа, е важно да проверите съвместимостта на изброените кодове с вашия автомобил. Съвместимостта гарантира безпроблемен монтаж и функционалност. Лампата е проектирана за лесен монтаж, което значително ще улесни работата при смяна. Купувачите трябва да имат предвид, че лампата се предлага без фасунга за крушка, което означава, че съществуващите фасунги от вашия автомобил ще трябва да бъдат преместени към новата лампа.

С този продукт получавате не само качествена и доказана част, но и сигурността, че вашият автомобил отново ще изглежда страхотно и ще бъде безопасен за по-нататъшна употреба по пътищата. Няма значение дали сте професионалист или любител – с тази лампа можете да се справите с лекота със смяната и вашето удовлетворение ще бъде гарантирано.

Допълнителна информация

Тегло 1,1 кг