Брава задна лява врата Citroën Berlingo II 913763

48,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 913763

2 налични

Описание

Централно заключване на задната лява врата
За автомобили CITROEN BERLINGO и PEUGEOT PARTNER II от моделна година 2005г.

Търсите надеждна резервна част за вашия автомобил? Ключалката за задна лява врата Citroën Berlingo II е идеалният избор, за да запазите колата си безопасна и функционална. Тази употребявана част е съвместима с моделите Citroën Berlingo и Peugeot Partner II, което гарантира нейната висока адаптивност и функционалност.

Техническа информация:

  • Производител: PSA Citroën Peugeot
  • Модел: Citroën Berlingo II, Peugeot Partner II
  • Продуктови кодове: 913763
  • Други номера: Код на частта според спецификациите на PSA

Бравата е предназначена за задна лява врата и е специално проектирана за автомобили от 2005 г. Основната й цел е да осигури ефективно и безопасно заключване и отключване на вратите, което е ключово за защитата на вашия автомобил от неоторизирано влизане. Тъй като това е употребявана част, тя е внимателно тествана, за да отговаря на всички стандарти за качество и безопасност.

Централното заключване гарантира, че вашите врати ще функционират правилно, носейки не само спокойствие и сигурност, но и удобство при ежедневна употреба на автомобила. Тази част е силно препоръчителна за механици и домашни сервизи, които търсят ефективна и достъпна замяна на оригинални части.

Стремим се да предоставяме само части, които отговарят на нашите строги стандарти за качество и надеждност. Ключалката за задна лява врата Citroën Berlingo II 913763 е идеален избор за тези, които търсят качество на разумна цена, като в същото време се примиряват с надеждността и безопасността на своя автомобил.

Купувайте с увереност и се уверете, че вашият автомобил е винаги безопасен и напълно функционален с тази тествана и одобрена авточаст. Изберете ключалката за задна лява врата Citroën Berlingo II и вземете качество, на което можете да разчитате.

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг