Електрическа брава на предна дясна врата Citroën Berlingo 9136J4

73,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 9136J4

10 налични

Описание

Брава за централно заключване
За автомобили CITROEN Berlingo и PEUGEOT Partner
Предна дясна врата – пасажерска

Намирането на надеждни резервни части за вашия автомобил не трябва да е трудно. Тази електрическа брава за предна дясна врата е идеалният избор за собствениците на Citroën Berlingo и Peugeot Partner, които търсят качествено и доказано решение за ремонт или замяна на повредени или неработещи части на своя автомобил. Ключалката е проектирана да се монтира на дясната предна врата, която е страната на пътника, осигурявайки висок стандарт на безопасност и комфорт за вас и вашите пътници.

Ключалката с централно заключване е проектирана да осигури максимална съвместимост със споменатите модели автомобили. Той е сравнително лесен за инсталиране и може да увеличи както цялостната безопасност на вашия автомобил, така и удобството при използването му. Ако вече имате опит с подобни ремонти, смяната на бравата не би трябвало да е проблем за вас. В противен случай препоръчваме ключалката да бъде инсталирана от професионалист.

Техническа информация

  • Производител: Citroën, Peugeot
  • Модел: Citroën Berlingo, Peugeot Partner
  • Продуктови кодове: 9136J4
  • Други номера: 9136J4

Предлаганата от нас брава е щателно тествана, което гарантира нейната функционалност и надеждност за по-дълъг период на използване. Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна техническа информация, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук, за да ви помогнем и да се уверим, че вашият опит при закупуване и използване на нашите продукти е възможно най-добрият.

Допълнителна информация

Тегло 1 кг