Вентилатор за парно Citroën Peugeot 030840S 6441S0

85,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT N030840S 6441S0

4 налични

Описание

Вентилатор за парно и климатик
За автомобили CITROEN Berlingo II и PEUGEOT Partner II

Търсите надеждни резервни части за вашия Citroën или Peugeot? Нашата гама от употребявани авточасти включва качествен вентилатор за парно, който е идеалното решение за възстановяване на функционалността на отоплението и климатика във вашия автомобил. Този конкретен модел е идеално съвместим с автомобили Citroën Berlingo II и Peugeot Partner II, осигурявайки лесен монтаж и безпроблемна работа.

Поддържайте приятен климатичен комфорт във вашия автомобил дори през по-студените дни или летните жеги с нашия здрав вентилатор, който е проектиран да разпределя ефективно топъл или хладен въздух в купето. Използването на оригинални части означава, че този продукт е специално проектиран за вашия автомобил, което означава оптимална производителност и дълъг живот.

Техническа информация

  • Производител: PSA
  • Модел: Citroën Berlingo II, Peugeot Partner II
  • Продуктови кодове: 030840S, 6441S0
  • Други номера: N030840S

Нашите употребявани вентилаторни нагреватели осигуряват отлична стойност за парите. Когато купувате нашите сертифицирани авточасти, можете да очаквате значителни спестявания в сравнение с закупуването на нови части, без да правите компромис с качеството и функционалността. Добавете тази съществена част към пазарската си количка и се уверете, че вашият климатик и нагревател отново ще работят като нови. Купете сега и гарантирайте гладко пътуване през всички сезони.

Допълнителна информация

Тегло 1,7 кг