Citroën Peugeot 6552Z7 Стъклоподемник

24,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 6552Z7 6554W4

9 налични

Описание

Водач за стъкла CITROEN XSARA, XSARA PICASSO, XANTIA, BERLINGO PEUGEOT PARTNER

Търсите надежден помощник за ремонт на електрически стъкла на вашия автомобил Citroën или Peugeot? Нашата гама от употребявани авточасти включва стъклоповдигач на Citroën Peugeot, за да осигури правилна функционалност и допълнително да удължи живота на вашия автомобил. Гарантирано качество и функционалност, този стъклоповдигач е идеален избор за автомонтьори и домашни майстори, които търсят надежден заместител на своите оригинални части.

Стъклорегулаторът е от съществено значение за правилното функциониране на електрическите прозорци на автомобила, а правилното му функциониране е от решаващо значение за комфорта и безопасността на водачите и пътниците. Поради нормално износване или дефекти, тази част може да се нуждае от подмяна, особено при по-стари модели автомобили. Смяната на вашия контролер за прозорци може да подобри цялостната функционалност на вашите прозорци и да избегне потенциални проблеми с работата им.

Техническа информация
Производител: Citroën, Peugeot
Модел: Citroën Xsara, Xsara Picasso, Xantia, Berlingo, Peugeot Partner
Продуктови кодове: 6552Z7, 6554W4
Други номера: Не са посочени
Това управление на стъклата е съвместимо с редица модели Citroën и Peugeot, което осигурява широко приложение при ремонта на различни видове от тези автомобили.

Нашите употребявани авточасти са щателно тествани, за да се гарантира максимална функционалност и безопасност при използване. Купете стъклоповдигач от доверен търговец и се уверете, че колата ви отново ще работи като нова. Не забравяйте, че употребяваните авточасти са не само рентабилен, но и екологичен избор, който допринася за опазването на околната среда.

За поръчка или повече информация не се колебайте да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти, който с радост ще отговори на всички ваши въпроси и ще ви помогне да изберете подходящата част за вашия автомобил. При нас вашият автомобил отново ще бъде в перфектно състояние!

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг