Citroën Peugeot 185526 6554L4 шофьор на огледало за обратно виждане

30,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 6554L4 185526

9 налични

Описание

Управление на огледалото
За автомобили CITROEN Berlingo и PEUGEOT Partner

Търсите надежден контролер за огледала за вашите автомобили Citroën или Peugeot? Нашата използвана част, тип 6554L4 185526, е идеален избор за собственици и сервизи, които изискват резервна част с гарантирана функционалност и дългосрочна надеждност. С подходяща поддръжка и монтаж те ще гарантират, че вашите огледала работят безпроблемно и ще направят колата ви по-безопасна при движение на заден ход или смяна на лентата.

Техническа информация:

  • Производител: PSA Citroën Peugeot
  • Модел: Citroën Berlingo, Peugeot Partner
  • Продуктови кодове: 6554L4, 185526
  • Други номера: Производителят PSA гарантира адекватни спецификации и съвместимост за изброените модели.

Функционалността на управлението на огледалото за обратно виждане е от решаващо значение за цялостната безопасност на вашия автомобил. При шофиране е необходима добра видимост, която е ограничена без правилно работещи огледала и може да доведе до инциденти при пресичане на платна или при паркиране. Нашият продукт отговаря на всички необходими стандарти за този тип автомобилна техника и е готов за монтаж. Подмяната на тази част обикновено е проста и не изисква специализирано оборудване освен основните инструменти за премахване на старата част и инсталиране на новата част.

Тъй като това е използвана част, препоръчваме ви да проверите всички функционални възможности за свързване преди инсталиране, за да осигурите максимална безопасност за вашия автомобил. Добавете тази важна част към вашия сервиз и подобрете функционалността и безопасността на вашия автомобил с доказани части от PSA Citroën Peugeot!

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг