Дръжка за шофьорска врата черна Citroën Berlingo 9101J4 9101H6

30,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 9101J4 9101H6

1 налични

Код: 5252-AE3_K14 Категории: , , Етикети: ,

Описание

Дръжка за предна лява врата CITROEN BERLINGO и PEUGEOT PARTNER I и II
Шофьорска врата
Цвят черен

Търсите качествена резервна част за вашия автомобил Citroën или Peugeot? Тази дръжка на шофьорската врата за модели Citroën Berlingo и Peugeot Partner I и II е идеален избор. Той е проектиран да отговаря идеално на оригиналните спецификации и да гарантира безпроблемна подмяна и дълготрайна функционалност.

Тази автомобилна част е отлична не само като функционалност, но и като модерен външен вид. Черният цвят на дръжката ще допринесе за естетиката на вашия автомобил, независимо дали правите самостоятелен ремонт или ремонт. Тази дръжка е важен елемент за комфорта при ежедневната употреба на вашия автомобил, позволява лесно отваряне и заключване на вратите.

Техническа информация
Производител: PSA CITROEN PEUGEOT
Модел: Citroën Berlingo, Peugeot Partner I и II
Продуктови кодове: 9101J4, 9101H6
Други номера: 9101J4, 9101H6

Дръжката на вратата е щателно тествана, за да се гарантира съвместимост с изброените модели. Смяната на манивелата е лесна и не изисква специални инструменти, което я прави идеална за ремонти „направи си сам“ или автомонтьори. Тази част е популярна със своята издръжливост и дълголетие при редовна употреба.

Възползвайте се от нашето предложение и възвърнете функционалността и външния вид на вашата врата с тази качествена дръжка, която съчетава функционалност, стил и издръжливост. Препоръчваме дръжката на всеки, който търси надеждно и естетично решение за своя автомобил Citroën или Peugeot.

Допълнителна информация

Тегло 0,3 кг