Контролер за аварийни светлини Citroën Peugeot 9644845777 6554V6

30,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 9644845777 6554V6

6 налични

Описание

Контролер за сигнални светлини за автомобили CITROEN Berlingo II Peugeot Partner II

Търсите надеждни резервни части за вашия автомобил Citroën или Peugeot? Нашият контролер за аварийни светлини за Citroën и Peugeot е оригинална част, която ще гарантира, че вашият автомобил отново е напълно функционален и безопасен. Това е употребявана част, която е щателно тествана и е готова за незабавен монтаж.

Безопасността на пътя е приоритет и аварийните светлини играят ключова роля, за да гарантират, че вашето превозно средство е видимо и може да ви предупреди за потенциална опасност. Нашият продукт гарантира, че всички функции на аварийните светлини ще работят както трябва, повишавайки вашата безопасност и безопасността на другите участници в движението.

Техническа информация
Производител: Citroën, Peugeot
Модел: Citroën Berlingo II, Peugeot Partner II
Продуктови кодове: 9644845777, 6554V6
Други номера: Предоставената информация за модела и номера на частта отговаря на оригиналните спецификации и е идеална за подмяна на същите типове във вашите превозни средства.

Тази част е известна със своята издръжливост и дълъг експлоатационен живот дори при трудни условия. Обикновено се търси и заменя поради естествено износване или повреда, причинена от инцидент. Монтажът е лесен и не изисква специални инструменти, което позволява бърза и лесна подмяна както сами, така и с помощта на професионален автомонтьор.

Използвайте нашата подробна техническа информация, за да решите дали тази част е правилният избор за вашия автомобил. С нашия контролер за аварийни светлини вие ще гарантирате, че вашият автомобил Citroën или Peugeot ще продължи да бъде безопасен и функционален.

Допълнителна информация

Тегло 0,3 кг