Контролер за централно заключване Citroën Peugeot 9644851477 6554W5

30,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 9644851477 6554W5

6 налични

Описание

Контролер за централно заключване
За автомобили Citroen Berlingo и Peugeot Partner

Търсите надежден употребяван контролер за централно заключване за вашия автомобил Citroën или Peugeot? Представяме ви контролера за централно заключване, който е идеален избор за собствениците на автомобили Citroën Berlingo и Peugeot Partner. Тази качествена авточаст е проектирана да отговаря идеално на спецификациите на дадените модели и да гарантира безпроблемната им работа.

Контролерът за централно заключване е съществена част от системата за сигурност на вашия автомобил. Основната му функция е централизирано управление на ключалките на вратите, което повишава комфорта и сигурността на автомобила. Този конкретен модел е много търсен заради своята надеждност и дълготрайност, характеристика, ценена както от автомонтьорите, така и от собствениците на автомобили „направи си сам“.

Особено в случай на автомобили Citroën Berlingo и Peugeot Partner, може да срещнете евентуална необходимост от подмяна на тази част след продължителна употреба или в резултат на електрическа повреда. Лесен за инсталиране и достъпен, този контролер за централно заключване е идеалното решение за поддържане на вашия автомобил в отлично състояние.

Техническа информация:

  • Производител: PSA (Peugeot Société Anonyme)
  • Модел: Citroën Berlingo, Peugeot Partner
  • Продуктови кодове: 9644851477, 6554W5

Нашето дистанционно управление с централно заключване за Citroën и Peugeot е тествано и ние внимателно проверяваме функционалността му, за да гарантираме вашето удовлетворение. Изберете от нашата гама от части, които не само повишават производителността на вашия автомобил, но и допринасят за неговата безопасност и надеждност. Купете тази авточаст лесно и удобно и поддържайте автомобила си в перфектно състояние!

Допълнителна информация

Тегло 0,3 кг