Управление на парно за стъкло Citroën Berlingo II Peugeot Partner II 9644851077 6554AF

24,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 9644851077 6554AF

6 налични

Описание

Управление парно за задно стъкло CITROEN BERLINGO II PEUGEOT PARTNER II

Търсите надежден контролер за отопление на задното стъкло за вашия автомобил Citroën Berlingo II или Peugeot Partner II? Ние предлагаме оригинална употребявана част, която е идеалният избор за подмяна на неработещ или повреден компонент. Този контролер е внимателно тестван и е напълно функционален, което ще ви спести не само пари, но и време, необходимо за намиране на нова част.

Инсталирането на този контролер е доста просто и може да се извърши самостоятелно у дома с помощта на основни инструменти. Това го прави подходящ както за професионални услуги, така и за домашни майстори, които искат да избегнат високите разходи за обслужване.

Техническа информация

  • Производител: PSA
  • Модел: Citroën Berlingo II, Peugeot Partner II управление на нагревателя на задното стъкло
  • Продуктови кодове: 9644851077, 6554AF

Този контролер възстановява функцията за отопление на задното стъкло, което е от решаващо значение при лоши метеорологични условия, когато задното стъкло на вашия автомобил може да се замъгли или замръзне. Поддържането на ясна видимост без мъгла е от съществено значение за безопасното шофиране, особено през зимните месеци.

Качеството и надеждността са ключови за употребяваните авточасти, затова всички предлагани компоненти преминават щателна проверка. Не подценявайте нищо и изберете оригинална част, тъй като замяната е най-доброто решение за дългосрочно удовлетворение и функционалност на вашия автомобил.

Чрез закупуването на този контролер вие не само ще поддържате вашия Citroën Berlingo II или Peugeot Partner II в оптимално състояние, но също така ще поддържате устойчивостта и екологията, като използвате вече съществуващи компоненти.

Ние ще обработим вашата поръчка с най-голямо внимание и бързина, така че частта да пристигне бързо и да може да бъде използвана веднага. Ако имате въпроси относно монтирането или съвместимостта с вашия автомобил, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук, за да ви помогнем.

Допълнителна информация

Тегло 0,3 кг