Citroën Peugeot Моторче за навиване на предния ляв прозорец 1400794780 9221AG

182,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 1400794780 9221AG

1 налични

Описание

Спускащ се ел. мотор – предно ляво стъкло
За автомобили CITROEN C8 PEUGEOT 807
Страната на водача

Търсите надежден и качествен двигател за повдигане на предно ляво стъкло за вашия Citroën или Peugeot? Ако е така, тази използвана част може да е точно това, от което се нуждаете. Съвместим с моделите Citroën C8 и Peugeot 807, този механизъм за изтегляне ще осигури дълготрайна функционалност и надеждност. Идеален избор за автомонтьори или независими сервизи, които търсят достъпно решение за възстановяване на пълната функционалност на автомобилните стъкла.

Тази част е внимателно разглобена и тествана, за да се гарантира нейното качество и функционалност. Използването на оригинални автомобилни части на PSA означава по-голяма надеждност в сравнение с неоригиналните резерви, което значително намалява риска от повторна повреда. Инсталирането на тази машина за изтегляне е лесно и може да се извърши независимо с общи инструменти, спестявайки разходите за професионална инсталация.

Технически подробности:
Производител: PSA CITROEN PEUGEOT
Модел: Citroën C8, Peugeot 807
Продуктови кодове: 1400794780, 9221AG
Други номера: Няма

Прибиращият се двигател е основен елемент за правилното функциониране на електрическите прозорци и често е търсен заради ключовата си роля в осигуряването на комфорт и безопасност при шофиране. Поради честата употреба и излагане на влиянието на околната среда, тази част е податлива на износване, което прави редовната й подмяна важна за поддържане на функционалността на автомобила.

Възползвайте се от възможността да възстановите функционалността и комфорта на вашия автомобил с тази качествена употребявана част, която предлагаме на страхотна цена. Разгледайте нашата гама и се уверете, че този двигател на предния ляв прозорец отговаря на всички ваши изисквания за качество и съвместимост.

Допълнителна информация

Тегло 1 кг