Подлакътник механизъм Citroën Peugeot 883098

85,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 883098 NFP

2 налични

Описание

Механизъм за подлакътник на лявата седалка
Шофьорска седалка
CITROEN XSARA PICASSO BERLINGO II и III PEUGEOT PARTNER II и III 307
Цвят HZQ- – ZEPHIR GREY

Търсите надеждни резервни части за вашия Citroën или Peugeot? Ние имаме идеалното решение за вас под формата на употребяван механизъм за подлакътник за водача, който е идеален избор за тези, които искат да поддържат своя автомобил в отлично състояние на разумна цена. Тази конкретна част, механизмът за подлакътник за лявата шофьорска седалка, е съвместима с моделите CITROEN XSARA PICASSO, BERLINGO II и III и PEUGEOT PARTNER II и III, включително 307. Тя идва директно от превозните средства, което гарантира нейната точност и функционалност в превозни средства с оригинален дизайн.

Освен че носи оригинален комфорт и функционалност, тази част се предлага в елегантен сив цвят marshmallow (код HZQ-), който със сигурност ще обогати визията на интериора на вашия автомобил. Независимо дали сте професионален автомонтьор или майстор „направи си сам“, тази част ще осигури лесен монтаж и възстановяване на комфорта на вашия автомобил.

Техническа информация

  • Производител: Citroën & Peugeot
  • Модел: CITROEN XSARA PICASSO, BERLINGO II и III; PEUGEOT PARTNER II и III, 307г
  • Продуктови кодове: 883098 NFP
  • Други номера: Цвят код HZQ- – ZEPHIR GREY

Резервни части като тази са от съществено значение за дългосрочната употреба и поддръжка на вашия автомобил. Те също са отличен избор за тези, които търсят достъпно решение без компромис с качеството. Уверете се, че вашият автомобил е винаги в перфектно състояние с нашите качествени резервни части!

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг