Брава задна дясна врата Peugeot 206 913886

121,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 913886 NFP

2 налични

Описание

Брава задна дясна врата PEUGEOT 206
Дизайн без централно заключване
Страната зад пътника

Търсите надеждна и качествена брава за задна дясна врата на Вашето Пежо 206? Именно за вашите нужди предлагаме употребявана част, която е идеален заместител на оригиналната част, с изпитано качество и с гаранция за функционалност. Тази брава е предназначена за модели Peugeot 206 без централно заключване и се намира от страната на пътника, идеална за бърза и лесна смяна.

Като се има предвид, че това е употребявана част, можете да очаквате оптимално съотношение между цена и качество. Благодарение на нашата внимателна проверка и тестване можете да разчитате на дългосрочна надеждност и безпроблемна работа на вашия автомобил.

Техническа информация:

  • Производител: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Модел: Пежо 206
  • Продуктови кодове: 913886
  • Други номера: NFP

Тази брава е проектирана специално за Peugeot 206 и монтирането й на задна дясна врата е лесно. Идеален е за собственици, които предпочитат ръчно заключване и търсят надежден заместител, без да е необходимо да се намесват в електрическата система на автомобила. Бравата е тествана и е със стандартно износване, съобразено с възрастта и предишната употреба, но функционалността й е напълно гарантирана. Потребителите ще оценят колко лесно е монтирането на частта и колко безпроблемно работи.

Изберете тази доказана и достъпна брава за врати и се уверете в нейната надеждност и дълготрайност. Поддържайте вашето Peugeot 206 безопасно и функционално с тази качествена употребявана авточаст.

Допълнителна информация

Тегло 0,7 кг