Клапан с активен въглен 1.4 VTI 1.6 VTI Citroën Peugeot 1563L6 V754196180-03

61,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT V754196180-03 1563L6

2 налични

Описание

Електромагнитен клапан VALEO, абсорбатор на бензинови пари
За активен въглен

Търсите части за Citroën или Peugeot и имате нужда от надежден клапан с активен въглен? При нас ще намерите използван, но напълно работещ клапан с активен въглен, който е от съществено значение за ефективното отстраняване на бензиновите пари от вашия автомобил. Този конкретен модел е подходящ за автомобили Peugeot 207 и Peugeot 308 с двигатели 1.4 VTI и 1.6 VTI. Бъдете лесни за вашия автомобил и околната среда, като използвате тази част, която помага за намаляване на емисиите на вредни вещества във въздуха.

Технически подробности:
Производител: VALEO
Модел: Peugeot 207, Peugeot 308
Продуктови кодове: V754196180-03, 1563L6
Други номера: PSA CITROEN PEUGEOT

Инсталирането на този клапан е относително лесно и може да се направи от всеки с основни познания по автомеханика. Този клапан не изпитва често сериозни повреди по време на употреба, което го прави надежден избор за вашия автомобил. Основната му функция е адсорбцията и последващото почистване на бензиновите пари в системата с активен въглен, което допринася за по-добра работа на двигателя и същевременно за опазване на околната среда.

Горещо препоръчваме тази част за всички собственици и техници, които се стараят да поддържат автомобила си в отлично състояние и в същото време обръщат внимание на екологичния подход. Използвайки тази част, можете да сте сигурни, че вашият двигател ще работи по-ефективно и с по-нисък разход на гориво. Не чакайте и възстановете ключовите компоненти на вашия автомобил с нашите качествени използвани авточасти.

Инвестирането в правилната авточаст не само допринася за дългосрочната устойчивост на вашето шофиране, но и помага в борбата срещу замърсяването на въздуха. Опитайте нашия клапан с активен въглен и се насладете на шофиране с чиста съвест и двигател.

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг