Комплект ключалки + 2 ключа Citroën C5 05-07 4162HE

242,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 4162HE 4162FE NFP

2 налични

Описание

Комплект брави – шофьорска врата, капачка на резервоар и кутия плюс 2 ключа

Предлагаме качествени употребявани авточасти за марките Citroen и Peugeot. Нашите продукти са предназначени за автомонтьори и майстори, които търсят надеждни компоненти за своя автомобил. В днешната ни оферта ви представяме комплект брави, предназначени за моделни години Citroën C5 от 2005 до 2007 г. Този продукт включва брави за вратата на шофьора, капачката на резервоара за гориво и ключ за запалване и е в комплект с два ключа, гарантиращи, че винаги имате резервен.

Комплект ключалки е от съществено значение, за да запазите автомобила си безопасен и защитен срещу неоторизирано влизане. Частите са щателно тествани преди разглобяване, за да се гарантира пълната им функционалност. Тъй като това са използвани части, можете да очаквате значително по-ниска цена в сравнение с новите части, без да правите компромис с качеството или безопасността.

Техническа информация:
Производител: PSA Citroën Peugeot
Модел: Citroën C5, моделни години 2005-07
Продуктови кодове: 4162HE, 4162FE
Други номера: NFP

Инсталирането на този комплект за заключване е лесно и може да се направи без нужда от специални инструменти. В повечето случаи смяната на брави става лесно и бързо, особено ако имате опит с подобни задачи. Комплект брави и ключове се търси по-често в ситуации, когато оригиналните ключалки са повредени или като превантивна мярка срещу износване или загуба на ключове.

Винаги, когато се обърнете към нашите употребявани части, получавате доказано качество на достъпна цена с акцент върху функционалността и безопасността. Комплектът за заключване на Citroën C5 05-07 е чудесен избор за всеки, който търси ефективно решение, без да се налага да харчи много пари за нови части, като същевременно иска да запази автомобила си в безопасност и в изправност.

Допълнителна информация

Тегло 1 кг